Silvercrest SDM 1000 A1 Uživatelský manuál Strana 14

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 68
  • Tabulka s obsahem
  • ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 13
Donut Maker SDM 1000 A1
12 - English
Chocolate-Donuts (makes approx. 30 donuts)
Batter:
130 g Sugar
260 g Flour (type 405)
1 Pkg. vanilla sugar
1/4 Litre milk
3 Eggs
5 Tbs oil (sunflower oil)
1 Pkg. baking powder
2 Tbs cocoa powder
2 EL Hazelnut spread
Glaze:
Powdered sugar, icing/chocolate coating
In a bowl, cream sugar, vanilla sugar and eggs with a mixer, add the oil. Keep mixing until nice
and creamy. Combine the baking powder and cocoa with the flour, sift and add to the mixture.
Last, add the milk and hazelnut spread and mix the batter.
Let the finished batter stand for 15 minutes before baking.
Tips for perfect donuts
Prepare Donut Maker according to instructions. Bake donuts.
To glaze the donuts, please allow the donuts to cool off for 10-15 minutes.
Sprinkles will stick better if you allow the glaze to dry briefly.
Zobrazit stránku 13
1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 67 68

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře